2018-2019 KAYIT BAŞVURULARI

Yıldız Teknik Üniversitesi / Koordinatörlükler/Kalite/ Kalite dökümanları/ Formlar bölümünden FR-0440-Okul Öncesi Eğitim Birimleri Ön Kayıt Müracaat Formunu doldurup çıktısını Anaokulu Yönetim Ofisimize teslim edebilir veya Anaokulumuza gelerek Ön Kayıt başvuru formunu doldurabilirsiniz.

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
                                                                                OKUL ÖNCESİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

YTÜ ŞEHİT MEHMET ŞEFİK ŞEFKATLİOĞLU ANAOKULU
                                                                                  2018-2019 ÖN KAYIT DUYURUSU

2013-2014-2015 Doğumlu çocuklar için;
                          2018-2019 Eğitim yılı ön kayıtları 14 Mayıs 2018 pazartesi – 15 Haziran 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Anaokulu Müdürlüğüne yapılacaktır.
                          Bilgilerinize....

Ön Kayıt koşulları:

• 2015 Eylül ayına kadar 36 ayını doldurmuş olan çocukların kayıtları kabul edilecektir.
                                           • Çocuğun anne ve babasının Yıldız Teknik Üniversitesi personeli olması kayıt önceliği sağlayacaktır.

Ön kayıt için gerekli evraklar:

• Eksiksiz doldurulmuş ön kayıt formu
                                              FR-440 –Okul Öncesi Eğitim Birimleri Ön Kayıt Formu

• Ön kayıt tarihinden sonra gelen başvurular bir sonraki yıla aktarılacak,ancak kesin kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra boş kontenjan olması durumunda değerlendirmeye alınacaktır.

Kesin kayıtlar 1 Temmuz- 31 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.Asıl kayıt için hak kazananların isim listesi sayfamızda 2 -6 temmuz tarihleri arasında ilan edilecektir.

• Ayrıntılı tüm bilgilere web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Tel: (0212) 383 65 85

Anaokulu Müdürlüğü