Ba┼čl─▒k : kre┼č kay─▒t ve ihtiya├ž listesi
Tarih : 21.07.2015

KRE┼×E KABUL ┼×ARTLARI:

*Çocu─čun 3 ya┼č─▒n─▒ (36 ay) doldurmu┼č ve tuvalet e─čitimini kazanm─▒┼č olmas─▒;

*Anne veya baban─▒n Y─▒ld─▒z Teknik Üniversitesinde çal─▒┼č─▒yor olmas─▒;

*Kontenjan bulunmas─▒ halinde üniversite d─▒┼č─▒ndan müracatlar─▒n de─čerlendirilmesi ve kabüllerinin sonucu kay─▒t hakk─▒ kazanmas─▒.

Y.T.Ü. SADIKA SABANCI  OKUL ÖNCES─░ E─×─░T─░M B─░R─░M─░

KAYIT ─░Ç─░N GEREKL─░ EVRAKLAR

• 1. Çocu─ča ait 6 adet vesikal─▒k foto─čraf (ayr─▒ca; anne, baba ve çocu─ču alabilecek 3. ki┼či için 1'er adet, arkas─▒nda ad soyad yaz─▒l─▒ vesikal─▒k foto─čraf veya renkli ç─▒kt─▒s─▒)
  • 2. Çocu─čun nüfus cüzdan─▒ örne─či ya da fotokopisi
  • 3. A┼č─▒ karnesi fotokopisi
  • 4. Gaita tahlili
  • 5. Sa─čl─▒k raporu
  • 6. Eksiksiz doldurulmu┼č ve imzalanm─▒┼č kesin kay─▒t formu (okuldan veya web sayfam─▒zdan temin edilecektir)
  • 7. ─░mzalanm─▒┼č kay─▒t sözle┼čmesi (okuldan veya web sayfam─▒zdan temin edilecektir)

Not: Bir önceki y─▒ldan kay─▒tl─▒ ve evraklar─▒n─▒ teslim etmi┼č olanlar (2.), (3.) maddelerdeki evraklar─▒ getirmeyecektir.

Kay─▒t haklar─▒n─▒n sakl─▒ tutulmas─▒ için eksik olan ve di─čer maddelerdeki evraklar─▒n, çocu─čun okula ba┼člamas─▒ ile birlikte teslim edilmesi gerekmektedir.

─░HT─░YAÇ L─░STES─░

1. Anaokulu çantas─▒ (orta boy okul çantas─▒)
  2. Okul için (rahat giyilebilir) ayakkab─▒
  3. Yedek içi giyim (2 adet atlet, 2 adet külot, 2 adet çorap; küçük gruplarda say─▒ artt─▒r─▒labilir)
  4. Yedek d─▒┼č giyim (2 üst, 2 alt)
  5. Nevresim tak─▒m─▒ ve yatak koruyucu (Ortalama 100x150 cm Nevresim,120x180 cm Çar┼čaf lastikli,35x45 cm Yast─▒k K─▒l─▒f─▒) (2012  ya┼č grubu çocuklar için)
  6. Pijama tak─▒m─▒ (2012 ya┼č grubu çocuklar için)
  7. Yedek k─▒yafetler ve nevresimler için birer adet a─čz─▒ kapat─▒labilen bez torba
  8. Tarak (k─▒zlar için - fermuarl─▒ bir çanta içinde çe┼čitli tokalar)
  9. Ayda bir 6 rulo kâ─č─▒t havlu, 2 rulo tuvalet kâ─č─▒d─▒, 4 büyük paket ─▒slak mendil

10.  Ayda bir 50 adet kâ─č─▒t veya plastik tabak,  100 adet kâ─č─▒t veya plastik bardak

11.  Ayda bir 2 adet Anti bakteriyel s─▒v─▒ sabun

Not: Okula getirilen tüm malzemelerin, çocu─čun isminin silinmeyecek ┼čekilde yaz─▒l─▒ olarak / (i┼členerek) teslim edilmesi rica olunur. ─░simsiz malzemeler kabul edilmeyecektir.

KURUM TARAFINDAN TEMiN EDiLECEK GEREKLi KIRTAS─░YE   MALZEMELER─░

32.  4 renk toz sim

33.  25 li renkli ┼čönil

34.   5 adet holograml─▒ karton

NOT:  Kurum taraf─▒ndan temin edilecek olan gerekli k─▒rtasiye malzemelerine ek olarak, oyuncak ihtiyaçlar─▒ için de, yap─▒lan fiyat ara┼čt─▒rmas─▒ sonucu toplu al─▒m yap─▒labilmesi için,  1. dönem kay─▒t ücreti belirlenmektedir. Yap─▒lan al─▒mlarla ilgili isteyen velilerimize ayr─▒nt─▒l─▒ bilgi verilebilir. Bu ücretler kesin kay─▒tta al─▒nacak olup, 2. dönem k─▒rtasiye malzemeleri ihtiyac─▒na göre tekrar belirlenen bir ücret istenebilmektir.