Ba┼čl─▒k : KRE┼×─░N KAPANMA VE A├çILI┼× TAR─░H─░
Tarih : 21.07.2015

SAYIN VEL─░ :

• Y.T.Ü. SADIKA SABANCI KRE┼×─░ 31/07/2015 CUMA GÜNÜ KAPANACAKTIR.

• KRE┼×─░M─░Z 07/09/2015 PAZARTES─░ GÜNÜ AÇILACAKTIR. ─░LK HAFTA ORYANTASYON (OKULA ALI┼×MA )OLARAK BEL─░RLENM─░┼× OLUP YEN─░ DÖNEMDE KRE┼×─░M─░ZE YEN─░ KAYIT YAPTIRAN ÇOCUKLAR YARIM GÜN OKULA GELECEKT─░R. ÇOCU─×UN DURUMUNA GÖRE BU SÜRE UZAR YADA KISALAB─░L─░R.

• KRE┼×─░M─░Z DE YEN─░ DÖNEMDE VEL─░LERLE TANI┼×MA VE DÖNEM LE ─░LG─░L─░ B─░LG─░ ED─░NME

• AMACIYLA 04/09/2015 CUMA GÜNÜ SAAT 13:30 DA VEL─░ TOPLANTISI YAPILACAKTIR.ANILAN GÜN VE SAATTE VEL─░LER─░M─░Z─░N TOPLANTIYA KATILAMLARI R─░CA OLUNUR.

• VEL─░LER─░M─░Z─░N KRE┼× KAYIT EVRAKLARINI VE D─░─×ER L─░STELER─░ EKS─░ZS─░Z HAZIRLAYIP KRE┼×E BA┼×LADI─×INDA KRE┼×E TESL─░M ETMES─░ R─░CA OLUNUR.

• TÜM VEL─░LER─░M─░ZE ─░Y─░ TAT─░LLER D─░LER YEN─░ E─×─░T─░M VE Ö─×RET─░M YILININ HERKESE HAYIRLI OLMASINI D─░LER─░Z

SADIKA SABANCI KRE┼× MÜDÜRLÜ